Däck

Nya däck i Växjö

Däck

Vi säljer däck från de ledande tillverkarna.

På Biltec i Växjö erbjuder vi försäljning av nya däck från ledande tillverkare. Dina däck på bilen fungerar som kontaktyta mot vägen och ju bättre däcken är desto högre blir även säkerheten. De flesta bilägare är medvetna om att krockkuddar och bromsar i bra skick spelar stor roll för säkerheten när man är ute och kör, men däckens skick bör också ingå i det tankesättet. Skulle dina däck ha ett mönsterdjup som till exempel är lägre än 3 mm så bör du omgående byta till nya däck för att inte riskera att säkerheten i bilen äventyras. Vi på Biltec i Växjö hjälper dig att avgöra när det är dags att införskaffa nya däck.

Olika typer av däck

Generellt sett kan man säga att sommardäcken slits snabbare än vinterdäcken. Detta beror på att sommardäcken används under längre tid sett över ett helt år. Vi på Biltec i Växjö hjälpa dig gärna med inköp av dina nya däck. Våra medarbetare vägleder dig gärna så att du får rätt däck som passar både din körstil och bil. De däck vi har till försäljning är av ledande tillverkare som har gedigen erfarenhet i branschen och som funnits på marknaden under en lång tid. Våra däck står alltid för kvalitet, säkerhet och prisvärdhet. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar så hjälper vi dig gärna med både råd och nya däck.

Offert

Önskar du prisuppgift på en reparation eller något annat? Klicka på offertsymbolen så kommer du till vårt offerformulär.