Assistansförsäkring

Assistansförsäkring ingår när du gör grundservice hos oss.

När du gör en grundservice på din bil hos oss på BILTEC så ingår en kostnadsfri assistansförsäkring.

Vem ringer du när bilen stannar?
Hur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som bokar hyrbil, övernattning på hotell eller hemresa. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska.

Kostnadsfri försäkring
Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du gör en grundservice på din bil hos oss på BILTEC. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver.

Så här gör vi din bilresa tryggare

• Assistans inom Sverige och Norge

• Avhjälpning av felet på plats, alternativt

• Bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km), eller annan bilverkstad  som kan åtgärda felet.

• Ersättning upp till 5 000 kr vid två tillfällen under giltighetstiden.

Villkor i korthet
Försäkringen täcker tekniska fel och punktering inom Sverige och Norge. Fordonet får ha upp till 9 säten och väga högst 3,5 ton, vara högst 20 år gammalt och ha körts högst 30 000 mil. Vissa fordon är undantagna, se fullständiga försäkringsvillkor här.

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring. Klicka på foldern för mer information.